Műtétért-gyógyulásért

Clara kérte az imát

Lejárt: 2022. 03. 28.

Negyedik gerincműtétem reális veszély lett, korábbi sikeres mütéteim után a betegségem minden életmód tanács betartása mellett is kiújult. Nagyon inog a hitem és félek, mert minden műtét egyre veszélyesebb, és én még fájdalommentesen járni, élni szeretnék tovább. Közben erre rámehet a nehezen megtalált hivő társammal való komoly kapcsolatom is. Imát kérek gyógyulásért, erőért, hitért; a sorsom elrendeződéséért.

Köszönöm

Visszajelzések:

2022. 03. 28.

Köszönöm az imákat. A negyedik gerincműtétet nem úsztam meg ugyan, de az előzőekhez képest gyorsabban javulok, ezért hála, de a végső gyógyulás még messze van. A hívő párom ugyan ismét elhagyott a betegségem alatt, de azóta elkezdtünk újra kommunikálni, hátha sikerül kibékülve nekiindulni a közös jövőnek. Minden ima rámfért köszönöm!



2022. 07. 19.

Köszönöm az imát. Sokat javultam, szinte a régi vagyok. A kontroll CT kielégitő eredményt hozott. Egészséges emberrel sose veszem fel a versenyt, de szinte tünetmentes lettem. A reehabilitációs programom július végén zárul. Kompromisszumokkal kell élnem a terhelést illetően, de járni, magam ellátni, élni tudok és ez 4 gerincműtéttel óriási dolog. Miséket is mondattam, de az imák is hatottak, nagyon szépen köszönöm! Isten fizesse meg!