Az oldalról

A 777 oldalát azért indította el egy baráti társaság még 2016-ban, hogy tanúságot tegyünk a hitünkről, az általunk vallott értékekről, az örömhír üzenetéről – és többek között az ima erejéről. Ezért nagy öröm számunkra, hogy az eddigi szolgálatunk egyik legfontosabb lépéseként elindíthatjuk az Imafal oldalunkat, ahol te is kérhetsz imákat és magad is imádkozhatsz meglévő kérésekért.

A 777 indulása óta rendszeresen írtok nekünk, hogy különböző szándékért szeretnétek kérni a mi vagy akár az olvasóink imáját. A 777 Imafal oldallal régi vágyunkat tudtuk megvalósítani. Ez egy olyan felület, ahol bárki könnyedén megoszthatja imakérését, melyekért olvasóink imádkozni tudnak. Ha te is hordozol terheket, van a szíveden egy kérdés vagy egy személy, akiért imát kérnél, itt megteheted. Miután az oldalon megjelenik imakérésed, látni fogod hányan imádkoztak érte. Hisszük, hogy az imának ereje van, a közös ima pedig megerősít.

Amikor imakérést adsz meg, látni fogod, hogy különböző kategóriák közül választhatsz. Többek között emberekért, döntésekért, eseményekért, hivatásért, vagy éppen megtérésért is kérhetsz imát. Ha pedig van egy kis időd és szívesen támogatnál másokat is lélekben, akkor válassz egy imasznándékot, imádkozz és jelezz vissza, hogy imádkoztál érte. Az oldalon keresztül visszajelzést tudtok küldeni azoknak, akik imádkoztak a kérésetek kapcsán, megerősítve ezzel egymást az imában való kitartásban. Azokat az imákat, amikhez visszajelzés érkezett, a Hálafal oldalon találod.

Megköszönjük, ha a kezdeményezésünket segíted terjeszteni, hiszen szeretnénk, hogy mindenkinek legyen lehetősége arra, hogy élete nagy céljaiért, problémáiért imát kérjen – vagy hogy másokért imádkozzon.