Közösségért

Rita kérte az imát

Lejárt: 2024. 09. 27.

Kedves Imádkozók!


Imatámogatást kérek.

Közösségemmel szakítás fenyeget. Atyánk ezüstmisés szentelési évfordulóját tartotta a közösségünk. Megünnepelte 2x is, de engem kihagytak / zártak; mind a közös ünneplésböl és a közös ünnepi asztalból, közös ajándékozásból, és az ünneplés szervezéséböl.

1 hétig érdeklödtem tudakozódtam...hallgatást, terelést kaptam.  Atyától is a közösségtől is. Magyarázat nélkül..

Mèrhetetlen fájdalmat okoztak, és ez totál távol áll a jézusi elvektöl, hiába hiszik magukat jónak. Próbáltam többeknek többször jelezni, eredménytelenül.

Megjegyzem: évek óta több szolgálataim végeztem ott lelkiismeretesen, senkivel nem vesztem össze, ezért számomra ez nagyon keresztényietlen, és fájó traumatizáló volt.

Vegső elkeseredésemben hitéletem, ottani szolgálataim, kapcsolataim  is feladtam mert ahol nincs helyem ott minek maradjak.

Erre sem kaptak észbe, hogy talán nem így kellett volna reagálniuk.

Vidéken élek itt nincs annyi lehetőség másik helyet találni..


Imát kérek kölcsönösen felismerésért és ha lehet rendezésért, vagy legalább korrekt lezárásért.


Köszönöm



 

Visszajelzések:

2024. 09. 30.

Köszönöm az imát  ismét sikertelen volt..a közösségem és az atya is hallgat 3 hónapja. Egyetlen közeledési kisérlet volt, én hiába mentem oda kommumikáció a másik féltöl semmi.

Ugyhogy tökegyedül maradtam 3 hónapja hit atya közösség nélkül vidéken. Bocsánatot máig sem kért egyikük sem, kommunikácios kiserleteimre atya maig sem reagáltva közösség sem. 

De ők jó kereszténynek tartják magukat.


Sajnálom. Köszönöm mindenki hiábavaló imáját