Gyógyulásért / elfogadásért

Mátyás kérte az imát

Lejárt: 2023. 10. 16.

Már 9 éve küzdök refluxszal, emésztési bántalmakkal, nagyon lefogytam, és azóta még ételérzékenységek is elÅ‘jöttek. Eddig nem tudtak se gyógyszerekkel, se természetes gyógymódokkal jelentÅ‘s eredményt elérni. 

Nem tudom, hogy lelki, mentális vagy fizikai oka van-e ennek az egésznek, de már minden követ megmozgatok. 

Annyi jó a szenvedések felajánlása mellett lett belÅ‘le, hogy sokkal egészségtudatosabban élek, de ez már most kezd kényszerességbe is átcsapni.  

Nagyon jó életem van, sok kegyelmet, szeretetet kapok, de ez kihat a mindennapjaimra, amit nehezen tudok elfogadni. Sok ember, barát is mintha csak kényességnek tartaná, vagy legalábbis nem érti, milyen ezzel élni. Fárasztó és sokszor kellemetlen, hogy akárhova megyünk, mindig arra kell figyelnem, hogy nehogy olyat egyek, amit nem szabad, ezt megértetni másokkal, visszautasítani, amivel megkínálnak vagy rákérdezni mi van benne. Ugyanakkor bűntudatom is van emiatt, mert sokan rosszabb élethelyzetben is vidámabbak, elfogadóbbal tudnak lenni.

Kérlek imádkozzatok azért, hogy gyógymódot találjak, meggyógyuljak, vagy ha nem ez a Jóisten akarata, akkor elfogadjam, megbékéljek vele, és további előnyt kovácsoljak belőle.

Köszönöm az imáitokat!